Inte så många svordommar =o..?!?!?!

En sak som jag har tänkt på, och som stör mig nått så in i bängen.

Varför får man inte säga vissa saker på msn och sms? Saker så som "Jag tycker om dig".

Om man nu gör det är man omogen, varför? Det är lättare för båda personerna i fråga, säg att du tycker om en person och personen olyckligtvis inte tycker om dig tillbaka. Om du berättar det här för personen face to face kommer personen behöva krossa ditt hjärta, vilket inte är lätt för någon som har ett eget, du kommer förmodligen då bli ledsen och pinsam tystnad kommer uppstå.

Pinsam tystnad suger och bör undvikas.

Plus att du måste samla mod för att berätta för personen för det är ändå ganska svårt. 

Tänk att du istället skulle plocka upp din telefon och skicka ett sms där det står typ, "Jag gillar dig, vill du träffas någon gång?". Det krävs inte mycket mod, det uppstår ingen pinsam tystnad och personen slipper krossa ditt hjärta face to face, det är ju trots allt lättare att göra sånt när man inte ser personen.

Alltså vinner alla på att man skriver det över sms eller msn..

När det gäller att dumpa folk vet jag inte vart jag ställer mig. Det är svårt att krossa någon face to face men man borde ändå ta konsekvenserna av det man gör, gör du slut bör du förstå att du kommer göra personen ledsen.

Det kan ju också vara lättare för en person att tackla det när man är själv eller med en vän istället för när man är med den som gör slut.

Jag till exempel läser det hellre än att få höra det. Dock kan det vara så att jag är dum i huvudet.

Välj själv.

Jag tänker berätta på sms och jag tänker bli dissad på sms.

Puss.

PS. nästa gång ska jag försöka hitta något att klaga på, allt blir så mycket roligare då!

Fuck it.

Fri.. äntligen.

På sista tiden har jag inte trott på mig själv, jag har känt att jag inte duger.

Jag har aldrig varit en sån som tycker synd om mig själv, jag har aldrig riktigt haft dåligt självförtroende för ärligt talat, jag har aldrig brytt mig och well, jag tycker att det är lite mesigt att bry sig.

Men ett tag nu har jag haft en sån där känsla att jag inte duger, att jag inte är tillräckligt bra, att jag inte ser tillräckligt bra ut. Varför har jag känt så? Ett ord, Flickor

Nu när jag tänker på det verkar det som att allt jag någonsin skriver om är hur tjejer är ytliga osv. Men en sak som jag tycker är viktigt att folk vet, jag tycker om tjejer egentligen, varför skulle jag annars klaga? Jag klagar på att tjejer är ytliga för ah, jag är väl inte tillräckligt snygg helt enkelt.

Antingen det eller för att tjejer faktiskt är lika ytliga som killar och jag har blivit irriterad på att tjejer klagar. Välj själv.

I allafall, om en tjej hade kommit fram till mig igår och sagt att jag ser ut som ett monster, vare sig det var på skämt eller inte hade jag gått in i depression. Ni kan inte förstå hur nere jag var igår, men idag är jag glad, för jag är fri.

Det värsta man kan göra är att tråna efter någon och inte veta hur saker ska bli eller vad personen vill. Det har jag gjort och det är därför jag har varit nere.

Men idag fick en vän mig att inse att allt ordnar sig, att jag ska ta det lungt, att jag ska strunta i allt och vänta på att det kommer till mig.

Det roliga var ju att hon inte sa något av det där, hon bara fick mig att inse att jag borde sluta bry mig. Så tack.


Puss


Ost är världens bästa ord.

Jag skulle vilja byta person, vara någon annan för detta suger utter.

Gud vad lätt mitt liv skulle vara om jag drack.
Gud vad lätt mitt liv skulle vara om jag var social.
Gud vad lätt mitt liv skulle vara om jag var mer på.

Vi kan ju börja med den första.

För det första är sprit ett samtalsämne och dom flesta jag umgås med pratar om sprit. För dom som inte vet det dricker inte jag. "Varför?" Jag vill inte och grupptryck är bullshit.
För det andra skulle jag vilja testa det för att se hur jag blir, blir jag mer på skulle jag ju bli mer social och ah, då kommer jag få strula mer. Och vem har någonsin klagat på det liksom?

Jag har en viss tendens av att ställa mig i skuggan när jag träffar flera människor samtidigt, jag följer mest efter och skrattar där det behövs. Men för att bli mer social måste jag ta större plats och för att kunna göra det måste jag få mer respekt. Men ärligt talat.. vem har tid för sånt?

Enda anledningen till att jag inte är så på är för att jag inte vill göra bort mig och jag borde verkligen skita i det och vara mer på i allafall, men nu är det svårt så nja.. Vi skiter i det tills vidare.

Fast jag måste ju säga att det är ju bättre att veta och bli dissad än att inte veta och gå och tråna..

Puss.


...

Killar är ytliga.
Killar är bara ute efter sex.
Och killar är dumma i huvudet.

Tjejer har massor av press på sig för att se bra ut för alla ytliga killar.
Tjejer har problem med att säga nej till alla sexgalna killar.
Och tjejer är smarta och mogna.

Det är synd om tjejer.

Jag menar, hur ofta stöter tjejer på killar?
Det händer ju då inte speciellt ofta, det är nog för att tjejer vill ha seriösa förhållande till skillnad från alla killar som bara är ute efter att ha sex med så många som möjligt..

I och med detta skulle jag vilja be om ursäkt till alla stackars försvarslösa tjejer.

Förlåt.

Tjejer bryr sig ju bara om tre små saker som vilken kille som helst borde klara av.

Tjejer bryr sig bara om vaxet i ditt hår.
Tjejer bryr sig bara om märket på din parfym.
Och tjejer bryr sig bara om numret på din mage.

Förstår ni hur snälla tjejer är egentligen?

Killar behöver inte ens vara snälla så länge de har de där tre sakerna rätt.
Killar behöver nog fan inte ens kunna prata så länge de har de där tre sakerna rätt.
Killar behöver nog fan inte ens kunna andas så länge de har de där tre sakerna rätt.  

Tack alla tjejer för att ni är så jävla awesome och förlåt för att jag är kille.

Att våga.

Människor säger att de inte vågar saker hit och dit.
Jag säger att det inte handlar om att våga, det handlar om att vilja.

Vill man göra något tillräckligt mycket gör man det.
Är det någonting man verkligen inte vill gör man det inte.

Det handlar inte om att våga göra saker, om du vill dansa i den jävla ringen dansar du i den där jävla ringen.

Om du vill berätta för en tjej hur söt hon är berättar du för den jävla tjejen att hon är fucking söt.

Ett steg in är allt som krävs, när man har tagit det lilla steget är det för sent att ångra sig. Om man vill något tar man det steget, oavsett vad. Det handlar inte om att våga, det handlar om att vilja.

Det handlar inte om grupptryck, det handlar om vad man egentligen vill. Vill du inte dricka även fast polarna ber dig så ger du fan i att dricka, de lär inte slå dig för att du inte dricker, du är inte mindre cool för att du dricker.

Du ger bara fan i att dricka.

Puss.





En söt liten flicka.

Jag känner hur många tjejer som helst som klagar på att det är massa killar som stöter på dom och idag kom jag fram till en sak, fan vad det måste vara nice att vara tjej.

Nu påstår inte jag att det är lätt för alla tjejer, att vara ful som tjej är förmodligen svårare än att vara ful som kille.

Men ändå, varför i helvete föddes jag inte till en söt liten flicka? Jag är inte homosexuell så misstolka inte. Men damn, killar som stöter på en hela tiden.. alla kanske inte är dunderheta men vem har någonsin klagat på en komplimang=o? Om vi säger såhär, ni tjejer må klaga, men vad är det för fel på att få höra att man är fin? Snygg, söt, het, vacker, sexig är i slutändan samma sak, fin. "Ahhhh, men hur kul äre o bli kallad snygging och bli visslad på när man går förbi ett gäng araber".. bufuckinghu. Om jag skulle bli visslad på skulle jag ta det som en fucking komplimang och inte tjuta över det till en kompis.

Som jag skrev över så kommer orden snygg, het, vacker och söt i slutändan betyda "fin", du kanske säger "ah men jag kanske vill ha en kille som tiep inte säger snygg och het. Han ska säga vacker och söt", bajs i ansiktet på dig då jävla tratt. Hur killar än säger så försöker vi förmedla en enda sak, du är fin, hur vi än säger det.

Min poäng med allt detta värdelösa rabbel är att jag tycker att tjejer borde sluta klaga när en kille stöter på dom, ni behöver inte stöta tillbaka, klaga bara inte. Vi måste ju verkligen vara hemska som säger att ni är fina, "Ahhhh men killarna som stöter på mig är bara ute efter sex!" ne, det är vi då absolut inte. Sex är en stor grej om man inte har haft det, annars är det förbannat jävla överskattat.

Inte för att jag tror att många läser detta men om jag ska skriva till alla små pojkar där ute, tänk er själva att födas som en söt liten flicka. I stället för att behöva jaga efter flickor hela dagarna så kommer killarna och ger en komplimanger hela tiden! Jag kanske bara ser ut som ett arsle i ansiktet men jag kan då fan inte säga att tjejer brukar komma fram till mig och säga att jag är söt, det har nog tamigfan aldrig hänt en kille över huvud taget.

Fan att jag inte föddes som en söt liten flicka.

Puss.


RSS 2.0