Carolinas lista..??

Awmagad, ett nytt inlägg =o!

Asså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, som vanligt. Men jag får väl klämma in en text ändå för att behålla de få personer som faktiskt läser min blogg.

Jag har tänkt skriva massa, men så glömmer jag alltid bort vad jag ska skriva om.. Men nu när jag sätter mig här igen så kommer jag direkt på vad jag ska skriva om. "Carolinas lista" skrev jag ner som anteckning för någon månad sedan och för de som inte vet vad "Carolinas lista" är för något, det är ett väldigt användbart verktyg för tonårspojkar med flickvänner/ blivande flickvänner....NOT. Bara en liten parentes sådär så att folk vet varför jag kallar den "Carolinas lista", när jag kom på att jag skulle skriva om den såg jag den på Carolinas Bilddagbok. Så här har ni lite synpunkter från mitt perspektiv. 

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!- Om hon är snabb så är det här inte så jättelätt som det låter.

När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!- Det här är en punkt som jag finner ganska störande, varför ska killar näst intill alltid ta initiativ till saker och ting i förhållanden? Jag har till exempel en kompis, och när jag pratade med den här kompisen om hur första kyssen var svarade personen "Men Johakhimbara så du vet, du måste ta initiativ, det bara är så." (Ta det lungt jag nämner inga namn ;) ). Och visst jag kan väl tycka att någon måste ta första steget och därför är det väl lättare att man har bestämt vem som ska göra vad innan. Men jag måste bara säga det, när min flickvän lutar sig fram och försöker kyssa mig så känns det som att magen vill spricka av glädje, för då vet jag för en gångs skull säkert att hon vill.

När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!- Asså det är väl ytterst orimligt för mig att försöka ta tag i henne efter att hon har slagit mig på käften, dålig punkt!

När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!- Samma sak här, om hon är förbannad på mig skulle hon väl inte vilja kyssa mig eller? Eller tänker jag fel någonstans?

När hon är tyst .... Fråga vad som står på!- Bra och MYCKET uppenbar punkt, kioskmongot som skrev listan måste vara en ensam 95a på crack.

När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!- Igen, om hon ignorerar mig är hon väl förmodligen också arg på mig, eller ja, om hon skämtar och du vet det säkert så kan det väl vara ganska rimligt.

När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!- Om hon drar sig bort ska hon väl förmodligen göra något, eller så är hon arg på dig igen. Här är ännu ett bevis på att kioskmongot är en ensam flicka som verkligen gör sitt bästa för att jävlas med sin pojkvän. Pojkar är inte gud, pojkar är människoliknande varelser med stora händer.

När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!- En till punkt som jag tycker är vettig, och som jag försöker använda mig av så ofta jag kan. Felet är att min flickvän aldrig ser ut som värst, så om man ska rätta punkten lite skulle jag skriva "När hon tror att hon ser ut som värst"

När du ser att hon börjar gråta .... håll om henne och säg ingenting!- Används till viss mängd. Jag är en ganska otålig person som tycker om när saker händer, tystnad är inte min grej.

När du ser henne gå .... smyg upp bakifrån och krama om henne!- Kan hända att jag gör också, ibland.

När hon är rädd .... Skydda henne!- Det kanske bara är jag som är mesig men jag tycker nästan att det ska stå "När du är rädd..... Hoppa upp i hennes knä och skrik som scooby doo!"

När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!- Det här är en ganska svår punkt att bedömma, men ja, om din flickvän gillar sånt så kör på.

När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!- Åter igen är det killen som ska göra massa saker, tänk om hon inte känner för att skratta då?! Dumma lista..

När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!- Helt normal punkt, som också är ganska förutsägbar. Och personligen så skulle jag väl säga att båda borde höra av sig så man kanske ska höra av sig som kille också>.<?

När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!- Nehej menar du det ?! Idiot. Är det bara jag som känner att 95an som skrev det här verkligen tror att de flesta killar är svin som ljuger, bara tänker på sex och inte alls älskar sina flickvänner. Ni kommer förstår vad jag menar när ni har läst klart listan.

När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!- För killar kan ju inte tycka om tjejen mer än vad hon någonsin skulle kunna förstå, jävla tratt asså. "SUCK"

När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!- Hur ska man leka med hennes fingrar? Ursäkta om jag bara är väldigt dålig på det där men dom sitter ju fast! Och jag tror inte tjejen blir så imponerad om man börjar leka mamma pappa barn med hennes fingrar.

När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!- Åter igen, tror puckot som skrev listan att alla killar är svin som inte kan hålla hemligheter?

När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!- Om någon ger mig en rimlig förklaring till varför man inte får vända bort blicken så snälla, berätta för stackars oförstående mig.

När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!- Varför skulle hon vara det?..

När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan- Jo det gör den. Och om någon kille tar handen bort från pungen och gör en riktig lista för killar så var säkra på att ta med den här punkten bara för ATT! Jag tycker att det är så fel att det lilla kioskmongot som skrev den här listan tror att om hon blir dumpad så kommer hon sakta men säkert dö av sorg.. Det kommer du inte, väx upp.

Bara en liten parentes igen, så att alla vet.

Det är inte så att jag tycker att alla tjejer har fel och är dumma i huvudet bara för att jag skriver som om att alla tjejer är feminister och som att jag tycker att tjejer borde ha mindre rättigheter än oss ( om det är något kioskmongo som har uppfattat det så). Jag tycker att precis alla, förutom rökare, ska ha samma rättigheter/skyldigheter/löner osv. Så förlåt, din dumknullade trattjävel. Om du uppfattar mig som "anti-feminist".

Långt inlägg i dag igen, förvånad jag blir.

Tack för mig.


RSS 2.0