Why you whanna trip on me?

Asså nu är det såhär att jag har tänkt lite.. Och varför är det så svårt med raka svar? Varför kan inte en person som inte tycker om mig bara säga det till mig så jag kan låta personen vara?

Jag har funderat ganska mycket på det här faktiskt, men jag måste bara säga det så att folk vet det. Om jag är ful i håret eller dum i huvudet, säg det då så kanske jag kan göra något åt det. Jag vill inte behöva läsa av folk hela tiden. Sen om man läser av en person fel och man frågar vad det är för fel och personen faktiskt inte är arg då jävlar smäller det i taket, fy faaaaaaaan vad arga folk blir då. Men varför egentligen? Jag undrade ju bara vad det var som var fel, vilket visar att jag bryr mig. Men aja så är det med de.

Sen kanske folk tycker att jag är otydlig, om jag är otydlig är det inte med mening. Och om jag nu skulle säga något som ni inte förstår, säg det då så kan jag säga det igen. Och om jag gör något fel, säg det då så att jag inte gör om samma misstag igen. Jag kommer inte bli ledsen om ni säger att jag är dum i huvudet. Jag kommer fråga varför du tycker att jag är dum i huvudet.. Sen om ni tycker det bara för att jag är allmänt jättepuckad så säg det också så låter jag er säkert vara.

Jag tycker om ärliga personer, jättemycket faktiskt. Det är inte många av mina vänner som är extremt jätte ärliga, men de få som är det, puss på dom<3.

Och för att Felicia alltid klagar på att jag är otydlig så kommer en sammanfattning:)

Om jag är dum i huvudet, säg det så vet jag.

Tack för mig. 

Fritt..??

Tja.

Har inget att skriva om idag, så jag vet inte varför jag skriver egentligen. Eller ja, det där om att jag inte har något att skriva om var en lögn, men jag KAN inte skriva om det. Varför? För det första skulle ju hälften av världens befolkning skulle tycka att jag är dum i huvudet, för det andra skulle det kanske såra personerna jag skulle skriva om, för det tredje skulle min mor få ett hemskt pms ryck på mig (ursäkta, jag tycker om dig men inte när du är arg). Och som en blixt från ovan kommer jag ju på vad jag kan skriva om..

Det där om att man får skriva vad man vill, eller säga det man vill så länge det inte är förtryckande. Är det verkligen så? För jag såg en kille som skrev en text på bdb om att han vill att de som gnäller på hur dåliga deras liv är ska ta självmord så han slipper allt gnällande, Bilddagbokens admin tyckte tydligen att det var en felaktig text, varför? Killen hade inte skrivit vilka det var, så det var ju inte förtryckande mot någon speciell egentligen. Om han hade skrivit att alla judar skulle dö, visst ta bort hans text för att det är nasistiskt. Men han hade inte skrivit vem det var han menade, jag är ingen expert på lagar, men jag tyckte inte de var speciellt förtryckande.

Folk gnäller på livet, och kommer alltid göra det, så jag kan väl tycka att killen skriver fel, men det betyder väl inte att Bilddagbokens admin har rätt att ta bort hans text när han utrycker sin åsikt. Och till de som verkligen gnäller hela jävla tiden på hur livet är, gör något åt saken i stället. 

I allafall, folk skulle ju bli skitförbannade på mig om jag skrev som jag verkligen tyckte, så det har jag inga planer på att göra. Men vissa saker skulle jag verkligen vilja skriva ut här.. Jag kanske skriver ner några privata texter på datorn, som ingen får se.. Det ska jag nog göra, men varför egentligen? Vad skulle vara poängen med att skriva texter som ingen får se ändå? Visst det är väl ganska kul att skriva men ändå, det är ju poänglöst. Speciellt när jag kan sitta och spela wow i stället, det är ju också ganska poänglöst, men där är jag ju i allafall lite social (jag spelar med kompisar, så lite social är jag allt=o). Plus att allt jag skriver ner vet jag ju redan.. Kanske kan man visa dom för någon enstaka person. Men en texta jag har på hjärnan just nu får nog förbli privat, för den är egentligen jätteknäpp=o.

Jag vill ge en applåd till mig själv för att jag lyckades byta samtalsämne, som vanligt, /applåderar.

Tack för mig.


RSS 2.0