Är han.. ??

Hej, tjo, tja.

Jag tänkte skriva nått om mig själv, eller om vad jag tror kan man väl mer säga..

Jag tror att folk tror saker om mig.

Om vi tar ett enkelt exempel, jag tror att en av mina lärare tror att jag är efterbliven för att jag är darrhänt. Varför tror jag att hon tror att jag är efterbliven? För att hon är FÖR snäll mot mig, och hon pratar sakta. Det var samma sak med en lärare när jag gick på ramunder, jag visste att hon pratade sakta, ändå trodde jag att hon trodde att jag var efterbliven. Och vad jag vet så är jag inte efterbliven, vilket får mig att smått hata de här personerna, utan att faktiskt veta om de tror något eller inte.

Det här känns som en väldigt tråkig text med tanke på svordomsbristen, men för att vara snäll så kommer här en svordom så att ni inte ska bli ledsna. Fan.

Jag tror att mina vänner tror saker om mig också. Om jag hör någon skämta med mig om någonting så tror jag att det är baserat på sanning. Tex, kallar du mig mes på skämt så tror jag att det ligger något i det. Ett annat exempel, i 9an skämtade mina polare om att jag lukta bajs, eftersom att jag en lat jävel så använde jag inte parfym eller deo eller nått och då fick det mig att tro att jag faktiskt gjorde det. Jag tror inte det längre men ändå..

Det betyder inte att jag inte kan ta skämt, jag kan ta skämt. Men om det är något som jag redan tror är fel på mig så tar jag det fel, så bli inte förvånad om jag frågar :P ..

Japp jag är knäpp, men det är en del av min chaaaaaaaaaaaarm.

En annan sak som jag tänkte ta upp eller det kanske blir 2 beroende på hur mycket jag orkar.

1. Mammor med barnvagn. Usch, jag vill bara säga det så att ni vet.

Om man har en barnvagn äger man inte världen, man äger en barnvagn. Varför tar jag upp det här då? Jo det är så här, varje gång jag har gått på stan har det kommit en mamma med barnvagn gåendes och när de har en barnvagn framför sig så verkar det som att de här personerna känner att de helt enkelt inte behöver väjja undan när de möter en person. Man kommer gåendes och plötsligt hör man bakom sig ett argt, "Flytta på dig!",

NEJ JÄVLA KÄRRING FLYTTA PÅ DIG SJÄLV DU.

Jävla trattjävlar asså.


Jag kände inte för att skriva 2, jag är trött och ska sova.. Om ni har tur kommer 2an inom en snar framtid.

Puss och god natt, förlåt för bristen av svordommar.

PS. Det känns som ett jävligt misslyckat inlägg så jag kommer lägga upp ett bättre nästa gång, hade inget att skriva om riktigt så de fick bli detta tråkiga i stället..

RSS 2.0