Fjortisar.. ??

Ja, nu har det kommit till den punkten, fjortisar.. Vad finns det att säga som folk inte redan vet? Inte så mycket egentligen men jag kan väl säga det i allafall..

De va för ett tag sen när jag upptäckte hur tråkigt jag har som jag började kolla på personer som är i focus på bilddagboken, helt plötsligt som en blixt från åvan slog det mig, wtfwtfwtf? Det enda jag ser är en översminkad tjej efter den andra, och visst smink är väl okey, i lagom mängd, men man behöver väl inte använda målarfärg? Efter att jag har suttit och komenterat "söt" på de få tjejer som inte var översminkade så såg jag ett par nya bilder komma upp, den ena översminkade tjej efter den andra, i underkläder posande i en spegel med rumpan vänd mot spegeln, jag är kille så visst, det är väl aldrig fel att se en tjej i underkläder men det här är väl ändå lite över gränsen, det finns ju faktiskt folk som får betalt för att göra samma sak. Och jag såg också att de flesta som la upp de här översminkade-underkläds bilderna var inte 15-16 utan 12-13-18-20 jag menar seriöst! De är ju katastrofalt att de här jävla f12orna ska visa upp sig i underkläder på bdb! Har folk verkligen så tråkigt? Ärligt talat, tänder de på att visa upp sig gå ut naken på stan eller något! Och de som är 18-20 ser väl ändå skapliga ut när de lägger ut sina bilder, ge dom till han Bingo killen så kanske ni får lite kosing för dom. 

De flesta fjortisar super o röker väl också, supa får de göra hur mycket de vill men rökning asså, den som kom på rökning borde tamigfan hängas i himelen! Seriöst va är de för jävla kioskmongo som kom på rökning, de luktar fan och de smakar säkert ännu värre. Jag hörde en gång en tjej som sa till mig "Jocke du är så stark som inte faller för trycket, bla bla bla", jag pratar inte så mycket med henne längre för hon började röka och grejjer.. Ja ja, det hon sa är ju rent jävla bullshit asså, jag tror inte på att grupptryck finns och jag tror aldrig det har funnits, det är bara någonting folk måste skylla på när deras barn gör sånt som de inte vill att de ska göra, "Min dotter skulle aldrig snatta, det måste vara hennes vänner som pushade henne", MY ASS säger jag då, alla har ett val, jag tror inte att de kommer skjuta henne för att hon inte snattade med dom, det är för fan inte maffian vi pratar om. Jag kände att jag bytte samtalsämne men jag ville få ut det där medans jag ändå höll på. Jag vet att det är många som inte håller med mig, men ta er någonstans där inte gräset växer då, de är väl inte mitt problem.

In i ämnet igen, jag måste bara säga det lite kort att de finns ju vissa bra saker med fjortisar också,
1. Om dom inte röker så man känner röklukten så har dom ofta ganska mycket parfym, helt okej för min del, om det är en god parfym så vem klagar liksom, inte jag i allafall.
2. De bjuder väl ganska mycket på sig själva egentligen, kramas o grejer, och jag vet inte vad ni tjejer tycker men jag tvivlar på att det är någon kille som klagar på när 2 tjejer småhånglar med varandra.
3. Visst jag klagar på de där underkläds bilderna, men det är mer emot att de faktiskt gör de, jag klagar inte på själva tittandet liksom ;).

Det var nog allt för i dag, tack för mig.

Soc.. wtf??

Hej bloggen,

SoC wtf? En tonåring blir psykiskt misshandlad hemma, ska hon/han behöva vänta tills det kommer in lite riktigt våld i bilden för att bli förflyttad? För att göra det lite lätt för er ->NEJ<-. Om den här personen får tag i soc och ber dom hjälpa henne/honom så säger dom helt enkelt "Nej, vi kan inte hjälpa dig när det finns ungdommar som faktiskt blir slagna hemma". Ärligt talat ska det vara såhär? Nej det ska det fan inte, visst jag håller också med om att man måste prioritera, men hur kan dom veta att det här inte är jätte allvarligt? Psykisk misshandel kan säkert vara värre än fyskisk i många fall, det väl helt på vilken grad man gör det på. Och för det andra borde de väl ändå prioritera personer som faktiskt kontaktar de i stället för att lägga resurser på att leta reda på de som inte gör det? Istället för att behöva leta efter personerna så kan väl lärare och närstående till personerna ta ansvar och ringa?

SoC gör säkert mycket bra också, men just det här är jävligt illa, att man ska behöva flytta hem till en vän på grund av det här utan att få hjälp.. Det är lågt.

Tack för mig


Döds straff.. Ja tack!

Nu är de ju såhär att jag tycker dödsstraff borde införas i sverige, vissa kanske tycker att det låter puckat men tänk efter själva..

Josef Fritzl, stänger in sin dotter i en ljud isolerad källare, gör henne med barn, inte bara 1 gång utan 7! Vad fick han för straff? Livstids fängelse, i sverige hade han kommit ut efter 23 år! Visserligen var han 73 år gammal och skulle säkert vara så borta i huvudet när han kom ut att han hade fått ligga på sjukan resten av tiden men ändå, om han nu hade varit 43 eller 33 så skulle han ha varit ute vid 76-56! Vissa säger att det är värre att sitta i fängelse i 23 år än att bli skjuten i huvudet, men! Om det nu finns en himel så finns det nog ta mig fan ett helvete också! Och ni kan ge er fan på att det är där han kommer hamna, och det är nog fan så mycket värre än att sitta i helvetet än i fängelse.

Melins mamma hade en tanke om det här och hon sa att de flesta personer som gör sånt här är sjuka och att ingen frisk person kan göra sånt som han gjorde, och joo det är ju sant iofs. Och det kan jag ju visserligen hålla med om, men alla som misshandlar/våldtar personer kan ju inte vara sjuka?

Tack för mig.

Jävla bög.. wtf??

I dag har jag svårt för att bestämma mig för vad jag ska skriva om..
 Men jag skulle ju vilja nämna något om förtryck, speciellt mot homosexuella.. Så vi kör på de helt enkelt.

Hm, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag kan ju säga lite smått att homofober har fel i hjärnan. Jag menar, WTF? För att en kille blir kär i en kille behöver man väl för helvete inte bli rädd för dom, det är som i en serie jag läste där han sa "Jag blir kär i personer, inte kön." Svårare än så är det inte, och allt detta om att det är mot naturen, det är bara 1 hål som tjejer har som vi inte har, de andra hålen har vi också förhelvete! Och allt det där om att de inte ska få gifta sig för de står i bibeln bla bla blaaaaa, seriöst, en gubbe som sitter uppe i himelen och ser allt vi gör, om vi är dumma så ska vi hamna på ett ställe och brinna och vi ska lida för våra synder!!! Men! Den här gubben älskar oss. Vad är inte det för jävla skitsnack? Jag säger inte att han inte finns, men ni kan ge er fan på att det som står i bibeln är ->skräp<-. Alltså finns det inget som har med livet att göra som säger att det är fel, det finns hål och bibeln har FEL! Och vad skadar det någon om homosexuella gifter sig? Jag skiter väl för fan i om Bjarne Svensson 35 år gammal gifter sig med Erik Börjesson, och vad rör det folk? =s Inte ett jävla skit.

Nu riktade jag mig in på killar mest där och jag vet inte hur tjejer har det, men ärligt talat, jag klagar inte om jag ser 2 tjejer stå och hångla på stan.

Jag vet inte hur mörkhyade har det, men jag förstår mig inte på rasism heller.. Vem bryr sig om man föds lite mörkare =s? De har ju en fördel på sommrarna när vi andra ändå försöker bli mörkare, är det därför som folk blir rasister kanske =o? För att de är avundsjuka på fördelen som mörkhyade har på sommrarna? Men jag måste ju säga 1 sak, jag har aldrig träffat en "blatte" som inte har varit dryg, det kan vara så att jag har träffat fel personer, men ändå.  Och med blatte menar jag en person från mellanöstern snarare än afrika.

De där me att man skyller allt på muslimer nu mer, vilket jag tror att alla har en tendens att göra till och från. Det är ju som de nya judarna för fan, frågan är ju om det kommer bli ett nytt världskrig med muslimer i stället för judar? Och medans vi ändå håller på, varför inte ta död på alla som har bruna ögon med? Jag menar, man är ju inte arier utan blåa ögon, men vi dödar inte de med mörkt hår, för det är att gå för långt! Jag menar, ingen får ju märka att vi utrotar folk! Det vore ju allt för hemskt! <- ironi för dom som är lite småpuckade. (Tittar snett på felicia)

Det här me förtryck skulle jag kunna skriva skitmycket om men jag orkar inte mer.. Men jag har ju sagt det och jag säger det igen, homofober, feminister, rasister, nazister, fattiga, rika, tjocka, och smala MÅSTE ha något att gnälla på, och det kommer alltid vara så, för om allt är bra så uppskattar man det inte, därför gör man alltid om någon/någonting till en dålig sak.

Tack för mig.

Tänk om ..??

Hej bloggen,  som ett ljus från ovan så slog det mig vad jag ska skriva om i dag.. Medans jag såg på morden i midsommer så sa han polisen till sin fru att han hade jobbat för M16 och då slog det mig, tänk om jag inte kommer ha någon att säga vad jag har gjort i mitt liv till?

Tänk om jag kommer förbli singel tills jag dör? FAAN vad hemskt, jag vill inte själv när jag är 70 år och tänka på hur det kommer att bli, de säger att det finns 1 person för alla, men tänk om jag inte hittar den personen? Jag vill ha fru och barn när jag blir stor. Tänk om jag inte får något av det!

Jag har varit singel sen 6:an nu och aldrig fått en riktig kyss, vad gör man om det förblir så här? Fan jag tänker inte åka till holland för att blir av med oskulden, det är fusk! Visst jag börjar gymnasiet nu men tänk om det inte finns någon där heller? GAAAAAH! Det här kanske låter puckat men som sagt, jag tänker för mycket och det är inte alltid bra tankar. Och det här är verkligen en skrämmande tanke!

Jag är ingen festprisse direkt så jag hade inte tänkt bli "tuffare" och börja supa/snusa bara för att tjejer verkar ha någonting speciellt för sånna killar eftersom att det inte är och kommer aldrig bli JAG.

Som vanligt skriver jag inte av någon speciell anledning, jag behöver bara skriva av mig lite, det kanske blev lite kortfattat i dag men det är så det blir ibland.

Tack för mig ^^)

Att vilja ha det man inte kan få.. ?

Hej, I dag har jag funderat lite på hur jag är mot andra människor.. På sista tiden känner jag själv att jag har blivit väldigt jobbig/dryg mot folk, om det är någon som märker av det här av de få som läser den här bloggen så jobbar jag på det..

Jag har också tänkt mycket på hur folk ska tycka om mig mer osv. Men det enda jag riktigt har kommit fram till är att det jag själv lockas av hos personer är när de inte vill veta av mig. Med andra ord vill jag ha det jag inte kan få om ni förstår vad jag menar. Jag får nojja bara över att en person kanske inte svarar på ett sms (<-händer ganska ofta), jag brukar inte skriva 10 sms till och fråga varför dom inte svarar men jag sitter alltid och tänker på den här personen tills jag får ett svar på smset, för om de inte tycker om mig så tycker jag om dom mer. Det kanske låter helt sjukt men jag tror att det är många som känner samma sak. Om det är någon som läser det här och känner samma sak så kommentera gärna så slipper jag känna mig som ett freak..

Jag försöker som sagt jobba på det där med att jag har blivit jobbig och dryg, det kanske bara är så att jag blivit lite emo aktig och vill gnälla på det i stället för att gnälla på att jag är fet/ful. Men jag blir ändå lite rädd att det faktiskt är så här, så jag jobbar på att bättra mig, men ibland bara kommer de spydiga kommentarerna och hoppar ur munnen på mig. Eftersom att jag är medveten om problemet så blir det ju i allafall lättare att åtgärda det så.. Jag har till och med funderat på att försöka bli lite mer tillbaka dragen mot de jag träffar bara för det där med att vilja ha personer mer när de gör så mot mig, men som sagt vet jag inte om det är värt att testa.. Önska mig lycka till^^!

PS. Jag hade som med alla andra mina inlägg ingen mening med att skriva det här så folk fick veta, men jag behöver som sagt skriva av mig.

Peace out

Döden.. ??

Hej bloggen Jag satt ett tag och funderade på vad jag skulle skriva om i dag och jag kom och tänka på döden.. Jag har tänkt ganska mycket på det här och har kommit på en alldeles egen "tro" på vad som händer när man dör.

 Jag tror att det är en blandning av en slags gudstro och karma, det kanske låter cp i början men läs klart så klarnar det upp ska ni se ^^.

Det jag tror händer är att man hamnar i en lång vit korridor, hela den här korridoren är full av sånna där gammaldags biljettstånd men guld och grejjer. Och det är sånna där guldiga små pinnar med rött typ rep eller vad det är som hänger emellan och en röd matta (som på en filmpremiär, ni fattar vinken) in till biljettkassorna. De första 2 pinnarna in till biljettkassorna bär en skylt där det står tex "människa på jorden", om man går till den biljettkassan så får man välja vad man vill bli i nästa liv, men det finns inte bara alternativ att leva där vi gör nu, jag tror att man kan välja helt själv, om du vill ingå nirvana som buddhister så får du göra det helt enkelt, vill du leva i medeltiden så finns det en kassa för det också. Nu till karma delen.

Jag tror att allt man gör kommer spela stor roll när man står där i korridoren, för på något sätt får man en "poäng" när man kommer dit. Och precis som när man söker gymnasium så kommer du bara in på vissa linjer beroende på poängen du har fått för det du har gjort, samma sak här, det du gör bra får du poäng för. Jag säger inte att det absolut är "poäng" men det finns något rankningssystem för vad man kan välja och inte.

Och det jag menade med gudstro är helt enkelt, någon måste styra det här och någon måste ha skapat det här. Jag vet att det låter helt puckat, men eftersom att jag tror så här så är jag inte speciellt rädd för att dö, och om det skulle vara så här skulle jag bli jävligt förvånad, det här är bara en drömbild av hur himelen är =)

Och en sista fråga om det är någon som kan svara lite smart, varför göra en lag om att man måste ha hjälm innan man har fyllt 15 när de under 15 inte kan straffas för det här? =)

Tack för mig=)

Feminism, bara en hobby..??

Hej kanske man ska säga.. Jocke heter jag som sagt. Jag gjorde bloggen mest för att jag tycker att jag tänker för mycket, i och med detta behöver jag kunna skriva av mig lite. Och jag har tänkt lite va.. Feminism, bara för att vara?

 Visst kvinnor är underbetalda och visst man behandlar kvinnor annourlunda just för det att dom har större bröst och är utan pinne mellan benen. MEN, just nu så tycker jag att det har gått över den lilla tröskeln från att faktiskt vilja ha jämnlikhet och att bara få ha något att gnälla på i vardagen.

 Just att jag kom och tänka på det här är för att jag satt och läste debattinläggen på aftonbladets hemsida om att kvinnor får bada topless på badhusen i malmö. Först vill dessa feminister att man ska göra så här för att alla ska vara jämnlika och om en kvinna vill bada topless så ska hon få göra det, men helt plötsligt! Så får dessa feminister som de vill, men som en smäll i huvudet på de som har ändrat på detta så läser jag, "Det här är endast ett sätt för männen att få något att onanera till på kvällarna." direkt tänkte jag, va? Det står ingenstans att man MÅSTE bada topless, det står att man FÅR bada topless. Det var också prat om att det här skulle avsexualisera brösten, nej gott folk, detta kommer defenetivt INTE hända bara för att man får bada topless i malmö. Majoriteten av de som kommer bada topless på badhusen i malmö kommer va gamla tanter som har slutat bry sig/gjorde det vid yngre ålder för att det inte var så stor grej då. Och ärligt talat, om jag skulle få ståfräs för att 52 åriga Britt-marie badar toppless, skjut mig i huvudet så är det inte mer med det.

Jag känner lite att jag bytte ämne till det där med malmö saken men jag känner ändå att det är en stor del av det jag pratar om och jag kan ge mig fan på att om kvinnor får samma lön som män så kommer det bli ett nytt världskrig om vem som har snyggast skor, Tyra Banks eller Heidi Klum.

Dock! Jag säger som Alfons Åbergs farmor, "Man måste ha tråkigt en stund." Just för att om man inte har tråkigt ser man inte det som är roligt/bra, alltså samma sak gäller gnället. Utan gnäll skulle det bli ett helvete att leva så.. Pöss<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0