Tack för mig..

Tja!

Tjejer asså, "suck". Vad begär ni att vi killar ska göra egentligen? Vi är inte perfekta damnit, jag är ingen macho kille som gymmar och spelar fotboll, fotboll suger och jag är för lat för att gymma damnit. Men om jag inte duger lämna mig ifred herregud, som sagt är jag inte perfekt, jag är lat, och jag är väl ganska trög egentligen. Men om jag inte skulle vara trög skulle jag inte vara jag, jag behöver lite tid för att tänka. Ursäkta mig så jävla mycket.

Jag säger väl att ungefär 75% av jorden består av kioskmongon, och jag är väl 1 av dom antagligen. Men igen, jag ber så förbannat jävla skitmycket om ursäkt för att jag inte är Romeo, Fabio eller Arnold Schwarzenegger, ursäkta att jag är jag.

Ursäkta att jag är lite ovan med just det här, men det är första gången, damnit! Jävla kioskmongo, du kan väl iallafall försöka vara på min sida den här gången.

Bara så ni vet. Tack för mig..

Kioskmongon.. ??

Hej hej!
 
Ni får ursäkta mitt senaste inlägg om dagen, även fast det kanske var rolig läsning var det ändå om min dag.. "Suck"


Asså kioskmongon ,kioskmongon ,kioskmongon.. Rökare, politiker, 9-åringar, miljöfanatiker.

Jag kan ju blanda lite och skriva en text om hur mycket jag hatar alla, men rökare till exempel, alla är tydligen inte idioter som jag trodde innan, otroligt nog=o. Men jag kan ju skriva vad jag tycker om de andra i allafall..

Politiker, det är ju bara öppna första bästa tidning så står de något om dom. Plus att jag tror inte att folk förstår hur svåra jobb de måste ha, att ta hand om ett land är nog inte lika lätt som folk tror, det är inte bara säga "Ja men vi gör nog bidragen 50% lägre och sänker skatterna med 50% idag". Vi kan inte ändra på saker direkt, förändringar tar tid, om vi inte gör revolution. Vi har byggt upp ett system som fungerar relativt bra, man kan inte begära mer av ett land.

9-åringar, vad är det för fel på dom då Jocke?! Du går ju barn och fritid, du måste ju tycka om baaaaaarn, Jockeeeeeeee. Nej det måste jag fan inte, de springer runt och skriker och är allmänt dryga. Enda anledningen till att jag tog barn och fritid är för att jag vill jobba med tonåringar, inte barn. Visst, tonåringar är väl också barn, men inte på den nivån, tonåringar kan tänka själva och de skriker inte lika mycket. Eller okej vissa gör det "pekar ut några få väl valda personer ur min klass". Men i allafall, jag tycker inte om barn i 7-9 års åldern, min syster fyller 9 nu i december, och hon är ju också sådär så jag ska inte favoritisera henne på något sätt.

Ursäkta mig mor, jag ska vara försiktig med vad jag skriver.

Miljöfanatiker då, jo de har väl en viss poäng med det de gör, vi kanske förstör vår planet. Men herregud det är inte så illa som media får oss att tro, forskarna har tagit fram bevis över att temperaturen på jorden har gått upp och ner i alla tider. Vilket betyder, om isbjörnarna dör ut kommer det säkert en annan art fram hoppandes om ett par år. Och det där om att glaciärerna smälter, ja de smälter, precis som alla andra år som det har varit lite varmare i. Men allt detta med att vi ska rädda valarna och vi ska rädda pandorna och hela köret, men NEJ. Om pandorna dör ut så dör dom ut, om de du känner att det är DITT fel att pandorna dör ut, visst gör något åt det. Men jag har då fan inte gjort något.

Sist men inte minst, coola personer. Asså coola personer är så coola, jag vill vara en cool person så att jag kan vara cool som alla coola. Nej, nej, nej. Lilla gumman du vill inte alls vara en cool person, ursäkta mig om jag sårar någon, men coola personer har FEL I HUVUDET . "Innegäng" har FEL, man behöver inte dricka för att vara cool, eller det kanske man behöver? Men visst, om ni vill dricka för att testa något nytt GE FAN I OCH SKYLLA PÅ GRUPPTRYCKET DÅ, jävla kioskmongon. Det är inte bara alla dessa "Booiiizz" och fjortisar jag pratar om, det är allmänt de som är med i dessa innegäng, eller de som försöker vara det. Visst jag bryr mig om hur jag är och ser ut, men jag tänker då fan inte dricka för att vara cool. Jävla kioskmongon.. "Suck"

Tack för mig

/Knockebocken

En riktigt bra dålig dag.

Hej hopp, det är lite sent för det här inlägget egentligen men jag behöver uppdatera så varför inte göra de om en SKITDÅLIG bra dag ^^?

Okej som ni kanske vet bloggar jag aldrig om vad som händer i mitt liv, men folk tycker tydligen att min dåliga dag var kul så why not, första och sista gången! Det hände i söndags föresten så alla är med på det.

Okej jag vaknar på morgonen, inte kunnat sova sådär jättebra, varför vet jag inte men så var det i allafall. Går upp klockan 10 på morgonen, satt uppe till kl halv 3 så det är lite tidigt >.<. Dagen innan frågade jag Johanna om hon ville hitta på något på söndagen, hon sa jag så var det bestämt inte mer med det. Som sagt vaknar jag på morgonen, vi smsar lite och just när jag ska bre min macka så slår det mig, "fan jag kan ju inte vara med Johanna i dag, jag har ju dans!". Anledningen till att jag inte ville missa dansen var endast för att jag var sjuk veckan innan (när det startade) så jag ville inte att de skulle tro att jag inte skulle vara med. Så i allafall johanna och jag kommer överens om att hon ska komma klockan 6 i stället (Efter dansen).

Var det allt? Nej vi har bara börjat gott folk!
Efter detta så kom mor och far hem från stugan (tror jag, någonstans hade de varit i allafall) klockan var nu runt 13:00. Direkt när de kommer innanför dörren så börjar min mor gnälla som FAN på blogginlägget jag gjorde på lördagkvällen, jag var tvungen att ta bort det och ofc så gjorde jag det. Inte mer med det. Efter detta så tänkte jag att okej, nu börjar dansen snart. Just då var ju allt fixat med Johanna och grejjer så jag hade lungat ner mig lite.

Sprang runt som en dåre och letade mjukisbyxor här hemma (jag har 3 par, av i vilka 2 av dom gör att jag ser helt dum i huvudet ut), i allafall tänkte jag att min bror kanske visste vart de normala byxorna låg, jag går in till honom och frågar, nej säger han, jag frågar resten av min familj, nej säger dom. Men pappa följer med mig upp och frågar sebba (Min bror för de som inte vet det), då passar det sig att svara, inte svaret jag hoppades på men ändå, "Dom är hos josefine". . . (Jag drog ut på punkterna för att visa min ilska vid detta tillfälle). Jag fick ta ett par av de som gör att jag ser dum i huvudet ut, hur kan man se dum i huvudet ut med hjälp av ett par mjukisbyxor? Jo, det ska jag tala om för dig, eller nej det ska jag inte för jag har inte en aning men dom här gör det i allafall.

Efter jag hade tagit på mig de konstiga mjukisbyxorna så var det dags att hitta skor, efter ett tags letande och en tickande klocka var jag tvungen att ta pappas båtar till jumpaskor. För de som inte vet det, det går inte att dansa i båtar.

Vi åkte till dansstudion, nervös som fan var jag eftersom jag inte kände någon. Men det var ingen där, vi läser på några lappar (mamma och jag) och så står det "Från vecka 36 börjar grupp blablabla 17:30". . .(drog ut på punkterna för stressen jag upplevde vid detta tillfälle). Vad ska jag göra nu då =s? Johanna skulle ju komma till mig klockan 6, inte så katastrofalt tänker ni, nej det skulle väl gått, men jag fick inte tag på henne! Det är katastrof. Men eftersom jag har en sån snäll bästa vän (Felicia), så hjälpte hon mig att få tag på Johanna och berätta om att de hade flyttat fram min dans. (Tack för det).

Mitt i allt detta var jag nervös för att jag inte kände en jävel + att jag var tvungen att sitta som en idiot i en halvtimma och vänta på att de skulle börja. Sen när det började stod jag som en idiot vid väggen, när jag är arg så känner jag inte för att socialisera mig. Ursäkta för detta om de är någon från min dansgrupp som läser detta. I allafall, det gick rent åt helvete, (en till parentes, de som inte vet de, det går INTE dansa när man är på dåligt humör). Lärarna trodde helt ärligt att jag var efterbliven, de behandla mig som en IDIOT.

Efter den jävla äckel dansen så åkte jag hem, tänkte hoppa in i dushen lite snabbt innan Johanna skulle komma. Jag går in i badrummet, där ligger mamma i badkaret, självklart i dag. En sak, jag går inte utanför mitt rum i bara kalsonger, jag tänker INTE dusha med en mamma i rummet. Det kändes som den längsta badstunden i mitt liv (å mammas vägnar), det tog verkligen ÅR för mamma att bli klar. Men när hon äntligen blev klar och jag hade klätt av mig kläderna och tänkte ta ett steg in i dushen, *Ring, Ring, Ring*, Johanna ringde och sa att hon har kommit fram. Eftersom jag inte ville verka stressad så sa jag att jag skulle komma ner och möta henne. Fort som fan hoppar jag in i dushen och gör det jättefort, detta tog väl runt en halv minut ungefär. Jag tar på mig mina smutsiga mjukisbyxor och en skitig tröjja eftersom det är de enda klädesplaggen som ligger där just då. Jag springer ner till busshållplatsen och möter Johanna.

Mycket bra slut på dagen dock. Tack för det Johanna =)<3

RSS 2.0