"Du är ju bara ute efter sex!"..??

Som vanligt kommer jag börja lite smått med att säga förlåt för att jag inte uppdaterar så ofta, men jag vill inte så jag skiter i det.

I dag ska jag skriva om något som gör mig riktigt förbannad...

Det har blivit en väldans massa jävla tjat om att killar är ute efter sex på sista tiden och varje gång jag hör det här känner jag för att köra upp en pinne i ändtarmen på personen som har yttrat sig om detta (inte en fin välvårdad pinne som man har tagit bort små grenar och bark på, en riktig pinne som man hittar ute i skogen, me massa sån där moss grejjs och små hårda saker som sticker ut här och var).

Varje gång jag får höra det här får jag också höra "Men Jocke du är inte en kille, du är speciell. Du är som en blandras" ......

Jag är kille, man, pojke. Kalla mig vad ni vill, men jag är defenetivt inte en "blandras". Förlåt om jag tar åt mig när folk säger att killar är ute efter sex men ärligt talat, jag är kille. Så förlåt för att jag tar åt mig när ni säger att jag är ett as.

Men tjejer då? Om jag skulle säga att tjejer är ute efter sex vad skulle ni säga då? "Ja det finns säkert sånna som är det också, men.."

Är det bara jag som ser komik i det hela? Är det ni säger att det finns tjejer som är ute efter sex och att inte alla killar är ute efter sex? Hehe.

Om vi vänder lite på det skulle man kunna säga att det finns killar som är ute efter sex och att alla tjejer inte är ute efter sex. Är det bara jag som förstår? 

Det finns tjejer som är ute efter sex och alla killar är inte ute efter sex.
Det finns killar som är ute efter sex och alla tjejer är inte ute efter sex.

Nej, killar är inte mer ute efter sex än vad tjejer är, ni tror bara det för att era vänner säger det till er.

Jag gissar på att jag kommer få kommentarer om att det finns fler killar som är ute efter sex än vad tjejer är.

TA ER I ARSLET ERA FONTANELLKNULLADE JÄVLA KIOSKMONGON, det finns de inte alls.

Tack för mig.


RSS 2.0